avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1777 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Calculul pensiei de intretinere datorata de cadrele ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Calculul pensiei de intretinere datorata de cadrele militare si norma de hrana

Buna ziua ! As vrea sa stiu cum se calculeaza pensia alimentara la o persoana dintr un cadru militar? Se pune in calcul si norma de hrana?Sau doar salariul? Multumesc
Cel mai recent răspuns: Pilu , utilizator 18:52, 4 Martie 2015
~ Conținut șters la cerere ~
Domnule rrobert, scuze, eu n-am vrut sa va supar (desi recunosc am fost putin agresiv), dar m-a intrigat ca fiind ardelean m-am prins mai greu ce ati vrut sa spuneti, desi am citit de 2-3 ori. Va doresc toate cele bune si sa dea Domnul ca sa castige toti care sunt in situatie, sa li se calculeze pensia alimentara fara norma de hrana.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cheltuielile de crestere si educare ale minorului corneliacarryna corneliacarryna buna ziua! in urma divortului la notar s-a stabilit custodie comuna cu domiciliul la mama iar tatal trebuie sa plateasca minorului 25% din venituri.Tatal ... (vezi toată discuția)
Norma de hrană se ia în calcul la stabilirea pensiei de întreținere pentru minor? Trafo Trafo Bună ziua ,pentru pensie alimentară pentru un minor ,fiind cadru militar este pus in calcul si norma de hrană!?Va rog daca aveti informații cu privire la ... (vezi toată discuția)
Cum se calculeaza pensia alimentara in sistemul militar? Grigore112 Grigore112 Buna ziua, as dorisi eu sa stiu cum se calculeaza pensia alimentara daca sunt angajat al Mapn? si daca ne intelegem pe cale amiabila, cum se face dovada ca ... (vezi toată discuția)