Buna dimineata,
Am lucrat intr-o retea de magazine ca gestionar la un punct de lucru. Acum doua saptamani pe tura mea s-au furat niste produse din magazin. S-a constatat ca persoanele care au furat produsele sunt "hoti profesionisti" care au actionat in mai multe puncte de lucru din reteaua noastra de magazine din diferite orase. Eu am facut plangere la politie dar firma nu s-a constituit parte civila si m-a impus sa platesc esalonat valoarea produselor la pret de achizitie ( 1400 lei) sau as fi fost demisa si sanctionata penal, asa ca am semnat o obligatie de plata.
Ca urmare mi-am dat demisia pe data de 19.02 urmand ca pana pe 02.03 sa pregatesc un om sa preia functia mea.
Pe data de 27.02 trebuia sa primesc avansul, iar lichidarea pe 5.03. Avansul a fost virat catre ceilalti angajati dar mie nu pe motiv ca trebuie sa vada situatia si se va vira la lichidare tot.
Salariul pe luna februarie si contravaloarea in bani pe concediul neefectuat de anul trecut acopera chiar depaseste cu mult valoarea imputata fortat a produselor furate.
Sunt multe persoane care au plecat din firma si nu au recuperat ultimul salariu.
As sori sa imi spuneti
- care sunt pasi care trebuie sa ii urmez ca sa imi recuperez salariul in caz ca nu va fi virat ( sunt 99% convinsa ca nu il voi primi)
- daca mai pot recupera bani de concediu
- daca am semnat obligatia aceea de plata pot face ceva sa nu mi se impute suma . (eu am facut plagere la politie iar firma a refuzat sa se constituie parte civila si sa depuna plangere, persoanele care au furat au actionat in mai multe magazine)
- daca ajung la un proces pentru recuperarea banilor pot cere daune ca nu mi-a fost virat salariul la timp.
- daca imi iau salariul din incasari si anunt pot fi sanctionata penal din partea firmei
Stiam ca plata concediului atunci cand este efectuat se calculeaza ca o medie a salarilor pe ultimile 3 luni anterioare efectuarii concediului. Dar nu stiu cum ar trebui calculat concediul neefectuat pe anul anterior in cazul demisiei.
Concret in cazul meu
Ultima zi va fi 2.03.2015 si eu trebuie sa primesc banii pe concediul din 2014 plus zilele aferente anului 2015. Salariul este variabil. Intreb pentru ca cei din aceasta firma daca nu cunosti procedurile profita si nu platesc corect.
Buna seara,
cand am spus ca nu este legal sa mi se retina salariul mi s-a motivat ca firma trebuie sa recupereze de undeva prejudiciul.
Daca deschid actiune in instanta ce sanse am se recuperez banii? Inteleg ca este o actiune de durata, sunt dispusa sa astept, oricum pana nu se ajunge la executare silita nu primesc nimic (a mai fost un caz in firma pt recuperarea indemnizatiei de CO neefectuat)
Ma gandesc sa nu pierd procesul pe motiv ca "trebuia sa recupereze firma de undeva valoarea prejudiciului"....