avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1496 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... lnformatie reabilitare termica pe cont propriu
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

lnformatie reabilitare termica pe cont propriu

Buna ziua,

Va rog sa ma lamuriti in urmatoarele 3 probleme:

1.deoarece reabilitarea termica efectuata de Primarie nu se stie daca si cand se va face, doresc sa imi reabilitez apartamentul pe cheltuiala mea. Pentru reabilitarea termina a apartamentului meu am nevoie de autorizatie de la Primaria Sector 3 sau de la Asociatia de Proprietari a blocului?

2. doresc sa imi montez la geamul de la bucatarie si la cel de la sufragerie o copertina din policarbonat ca sa protejez un pic cele 2 incaperi de soare si de mizeria aruncata pe geam de locatarii de la etajele superioare. Pentru a o putea monta am nevoie de autorizatie de la Primaria Sector 3 sau de la Asociatia de Proprietari a blocului?

3.doresc sa imi montez in dreptul geamurilor jardiniere cu flori. Pentru asta am nevoie de autorizatie de la Primaria Sector 3 sau de la Asociatia de Proprietari a blocului?

va multumesc.
1-Autoritatea publica locala nu admite cererile individuale pentru executat termoizolatie partiala condominii
2-Instalarea unor copertine pe fatada imobilului-respectiv partea comuna,conform dispozitii in vigoare trebuie sa se execute numai cu acordul asociatiei de proprietari
Referitor la jardiniere siaici parerile sunt impartite,pentru ca in fapt schimba aspectul exterior al imobilului de locuit in comun
Prin HCLM se dispun hotarari referitoare la culorile admise pentru termoizolatie condominii
m-am uitat in legea 50/1991 dar nu gasesc sa scrie nicaieri ce am voie si ce nu am voie sa fac pe fatada blocului
andreeaene a scris:

m-am uitat in legea 50/1991 dar nu gasesc sa scrie nicaieri ce am voie si ce nu am voie sa fac pe fatada blocului

De asta iubim noi blondele..:vishenka:
Cititi cu atentie art.11 pct.1
ausfahrt a scris:

andreeaene a scris:

De asta iubim noi blondele..:vishenka:
Cititi cu atentie art.11 pct.1

Merci.
Pacat ca nu sunt blonda.....;)
andreeaene a scris:

Scapati de toate intrebarile prin placarea cu polistiren, daca doriti neaparat, pe INTERIOR, in apartamentul dvs. Pentru asa ceva sigur nu va trebuie autorizatie de construire!

Alte discuții în legătură

Buna tuturor. recent am instalat pe balcon o copertina retractabila ... madalinams madalinams Buna tuturor. Recent am instalat pe balcon o copertina retractabila ca un rulou din panza, intr-un bloc nou. Inainte sa o comand nu era infiintata asociatia de ... (vezi toată discuția)
Copertina de policarbonat Miha2003 Miha2003 Ce aprobări trebuie sa obțin pentru a .mi monta la geamul apartamentului meu o copertina din policarbonat .Mentionez ca este necesară aceasta copertina ... (vezi toată discuția)
Copertina balcon Coriina12 Coriina12 Buna seara ! Recent, mama mea si-a montat o copertina la balcon, deoarece se saturase de vecinii de deasupra care aruncau tigari si scuipau pe hainele noastre ... (vezi toată discuția)