Carp Mircea 
	    	Utilizator

Carp Mircea 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 prosana	                   

as dori , o informare de la un specilist in urmatoarea problema :
- am efectuat stagiul militar in termen 9 luni-1977-1978-(9 luni)
-am absolvit fac . de ... (vezi toată discuția)
	                    prosana	                   

as dori , o informare de la un specilist in urmatoarea problema :
- am efectuat stagiul militar in termen 9 luni-1977-1978-(9 luni)
-am absolvit fac . de ... (vezi toată discuția)

taviy_1110	                   

Sunt nascut pe data de 03.04.1955 si am o vechime in munca de 40 de ani-fara stagiul militar. Nu am grupa de munca. Cand pot sa ies la pensie anticipata/la ... (vezi toată discuția)
	                    taviy_1110	                   

Sunt nascut pe data de 03.04.1955 si am o vechime in munca de 40 de ani-fara stagiul militar. Nu am grupa de munca. Cand pot sa ies la pensie anticipata/la ... (vezi toată discuția)

giorgio24	                   

Sunt barbat,nascut la 1956-21- 11 si am inceput lucru la 1975-13 01.As dori sa stiu cind pot sa ma pensionez la drept.Mentionez ca am vechime 39 ani( inclusiv ... (vezi toată discuția)
	                    giorgio24	                   

Sunt barbat,nascut la 1956-21- 11 si am inceput lucru la 1975-13 01.As dori sa stiu cind pot sa ma pensionez la drept.Mentionez ca am vechime 39 ani( inclusiv ... (vezi toată discuția)