Carp Mircea 
	    	Utilizator

Carp Mircea 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 automecanica	                   

Cand va iesi la pensie anticipat şi pentru limita varsta, un bărbat nascut la data de 21.ianuarie 1956, vechime în muncă 39 ani şi 7 luni.
Vă multumesc. (vezi toată discuția)
	                    automecanica	                   

Cand va iesi la pensie anticipat şi pentru limita varsta, un bărbat nascut la data de 21.ianuarie 1956, vechime în muncă 39 ani şi 7 luni.
Vă multumesc. (vezi toată discuția)

crisannatalia	                   

Sunt nascuta la 5.03.1960 si lucrez din 1.09.1977.Cand pot sa beneficiez de pensie anticipata si cat este penalizarea?
Sotul meu este nascut la 6.05.1956 si ... (vezi toată discuția)
	                    crisannatalia	                   

Sunt nascuta la 5.03.1960 si lucrez din 1.09.1977.Cand pot sa beneficiez de pensie anticipata si cat este penalizarea?
Sotul meu este nascut la 6.05.1956 si ... (vezi toată discuția)

Baraian_Teofil_Pavel	                   

doresc sa ma pensionez la cerere. as dori sa imi spuneti la ce varsta pot sa intru la pensia la cerere si cati ani de munca ar trebui sa am ca sa pot beneficia ... (vezi toată discuția)
	                    Baraian_Teofil_Pavel	                   

doresc sa ma pensionez la cerere. as dori sa imi spuneti la ce varsta pot sa intru la pensia la cerere si cati ani de munca ar trebui sa am ca sa pot beneficia ... (vezi toată discuția)