avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 573 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Nelamurire legata de o sponsorizare
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Nelamurire legata de o sponsorizare

Buna ziua,

Am o nelamurire legata de o sponsorizare si va rog sa ma ajutati cu un raspuns. Firma mea, persoana juridica, furnizeaza un produs si serviciu X ce are impact social pozitiv. Sunt in legatura cu o companie Y ce doreste sa se implice intr-o actiune sociala sub forma unei sponsorizari.
Am urmatoarele nelamuriri:
- Poate firma Y sa incheie un contract de sponsorizare cu o fundatie ce urmeaza sa achizitioneze produsul de la firma mea? Mentionez ca produsul urmeaza sa fie donat de catre fundatie primariei pentru ca ea este utilizatorul final iar beneficiarii sunt locuitorii orasului.
- Trebuie sa organizeze fundatia licitatie pentru achizitionarea produsului? Suma se ridica la peste 100.000 euro.
- Fundatia trebuie sa ceara mai multe oferte de pret si sa aleaga produsul cel mai ieftin?
- In cazul in care eu detin o fundatie, este problema daca firma Y sponsorizeaza fundatia mea si aceasta achizitioneaza produsele de la societatea mea comerciala?

Va multumesc anticipat pentru raspunsuri.
Cel mai recent răspuns: Daniel_Bondoroi , utilizator 11:40, 12 Martie 2015
Asta m-a ajutat mult. Daca este o cunostinta sau ruda nu va mai fi nici o problema, nu?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare ong AphisG AphisG Buna ziua, . Sunt ceva ani de cand intentionam sa gasesc o modalitate de a infiinta un centru pentru a ajuta copiii care au dificultati in a urma studiile ... (vezi toată discuția)
Contract de sponsorizare adrianaduceac adrianaduceac Sunt diriginta la o clasa de a XII-a si organizam balul bobocilor. Intampinam probleme in ceea ce priveste obtinerea de sponsorizari deoarece nu stim exact in ... (vezi toată discuția)
Un srl poate strange fonduri pentru actiuni umanitare? Korobase Korobase Un SRL se poate implica in activitati de strangere de fonduri? (asa cum fac fundatiile umanitare). Daca da, ce obiect de activitate trebuie pentru asta? (vezi toată discuția)