avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1788 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... indemnizatie crestere copil/ 1 luna obligatorie tatal
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

indemnizatie crestere copil/ 1 luna obligatorie tatal

Buna ziua!

Sotul meu trebuie sa efectueze o luna de concediu ingrijire copil. Pt asta are nevoie de adeverinta de suspendare a activitatii pe perioada respectivei luni; copilul s-a nascut in 3 iunie, el trebuie sa aiba concediu pana in data nasterii copilului sau inclusiv ? mai exact, perioada pt care e nevoie de suspendare este: 4 mai- 3 iunie? sau 3 mai- 2 iunie? Acea luna de concediu are 30 sau 31 zile? Stiu ca e usor sa calculez cu 31 zile ca sa fie acoperit,dar nu as vrea sa pierd eu o zi la indemnizatia mea de crestere a copilului.
Asadar pentru o decizie de suspendare corecta,imi puteti sugera care e perioada corecta a concediului de o luna pt conceidu crestere copil a tatalui?

Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: roxete , utilizator 12:55, 16 Mai 2015
Multumesc pentru lamuriri

Toate cele bune!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendare activitate indemnizatie crestere copil roxete roxete Buna ziua! Sotul meu trebuie sa efectueze o luna de concediu ingrijire copil. Pt asta are nevoie de adeverinta de suspendare a activitatii pe perioada ... (vezi toată discuția)
De cate zile libere beneficiaza tatal la nasterea copilului anymaryh anymaryh Buna ziua! Imi puteti spune , va rog, de cate zile libere beneficiaza tatal, daca copilul s-a nascut dupa 01.04.2012 ? Multumesc anticipat! (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil pana la 2 ani ioana_nt ioana_nt 1.Am un salariat care doreste sa-si ia concediu de crestere a copilului in varsta de pana la 2 ani, deoarece sotia nu lucreaza.Copilul s-a nascut pe ... (vezi toată discuția)