avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1444 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Control asociatie
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Control asociatie

daca platesc un contabil autorizat sa faca control la asociatie pe 3 ani ,mai trebuie semnaturi de la oameni ? (sunt mutat de 1an in bloc)
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 18:56, 13 Martie 2015
@AdamGrecu : dvs glumiti ? adica sa-i cer voie presedintelui de asociatie sa il controlez ?!?! s-a echivalat functia de presedinte de bloc cu cea de presedinte de tara si nu stiu eu ? :closedtopic:
Banuiesc ca in cererea adresata presedintelui de asociatie voi scrie ceva de genul 'va rog sa imi aprobati efectuarea unui control financiar intrucat am o banuiala ca ati furat " =D>
Ultima modificare: Vineri, 13 Martie 2015
ausfahrt, utilizator
:offtopic:Aveti doua posibilitati, in conditiile dv.:
- sa cereti documentele pentru consultare la sediu pentru un control financiar (fara sa specificati banuiala, lesne de inteles motivul :confused:)
- sa atacati administratia cu o gasca de mardeiasi.:secret:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Costuri expertiza ContSters122354 ContSters122354 costurile pt expertiza financiar-contabila sunt obligatorii pt toti proprietarii unei asociatii? cum se impart aceste costuri in asociatie va multumesc (vezi toată discuția)
Expertiza contabila, plata suplimentara cenzor asociatie pentru efectuarea ei Georgeta2016 Georgeta2016 Daca la o asociatie de proprietari cenzorul efectueaza si expertiza contabila din partea asociatiei intr-un proces este corect si legal? (vezi toată discuția)
Verificare liste plata rrm012001 rrm012001 Vin si eu cu o intrebare. Cine poate sa controleze din punct de vedere financiar asociatia de locatari ? Listele de intretinere fata de alte blocuri sunt mai ... (vezi toată discuția)