avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 474 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Probleme cu vecinii in bloc
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Probleme cu vecinii in bloc

Buna ziua,

Sunt administrator in blocul in care si locuiesc. La demisol sunt doi vecini care deranjeaza alti vecini (dar nu direct si pe mine ca proprietar). Unul din proprietarii direct afectati, vor ca eu sa merg la politie in calitate de administrator sa depun o plangere importriva celor doi.
Eu cunosc situatia celor implicati, dar ar trebui sau trebuie sa fac eu o astfel de plangere?
Care este sfatul dvs.? Dvs. ce ati face?

Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Alina Florea , utilizator 23:07, 12 Decembrie 2017
Dvs. in calitate de administrator si impreuna cu o comisie desemnata de Presedinte, puteti intocmi un PV (sau mai multe, oricate) de constatare a deranjului produs, daca il actul asociatiei este prevazut asa ceva - cu atat mai bine - si da, putati face si o sesizare la politie, sesizare cu datele de identificare a celor deranjati si cu semnatura lor. Pe de alta parte (in afara de aceasta sesizare depus la politie), in momentul in care respectivii fac galagie, trebuie sa sune la sectie oricine este deranjat de faptele antisociale, pentru ca politia sa vina si sa constate cele reclamate. Cam asa trebuie procedat ca sa aveti eficienta.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dvs ca si administrator de imobil nu cunoasteti dispozitiile in vigoare referitor la limita de competenta a administratorului de imobil ?
Daca vecinii au neajunsuri datorita altor vecini,au posibilitatea sa desfasoare personal demersuri pentru solutionare amiabila,pot sesiza oficial reprezentantul legal al asociatiei de proprietari in persona presedintelui de asociatie
Daca la nivelul imobilului nu se solutioneaza proprietarii direct interesati se pot adresa autoritatilor politie,justitie
Bună ziua .Vă rog să mă invata-ți ce sa fac cu vecini de vizavi.Au întrebări copii dar și eu am un bebe.Am avut și înainte probleme cu ei...fac gălăgie drăcesc, pe gresie,fug prin casa ,se dau cu bicicleta prin casa și am fost chir amenințată. La finele bebelușul meu nu poate sa se odihnească. Ce mă sfătuiți sa fac...Mulțumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Linistea publica Alexandra Roman Alexandra Roman Buna dimineata (exact...dimineata), de 2 sapt ne confruntam cu niste vecini extrem de nesimtiti care dau gauri la orice ora si in orice zi indiferent de asa ... (vezi toată discuția)
Galagie vecini ghitanelenaalina ghitanelenaalina Buna ziua, Am o mare problema cand vine ora 22 noaptea vecinii de la etajul superior i-au foc la propriu, adica fac un zgomot infernal. 1. Eu am inchiriat o ... (vezi toată discuția)
Problema zgomot sala de sport parter/demisol RalucaElena20 RalucaElena20 Buna ziua, As dori sa va cer parerea legata de problema pe care o avem cu zgomotul produs de o sala de sport aflata la demisolul blocului. Imobilul se afla ... (vezi toată discuția)