avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1009 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Sant femeie 58 ani .
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Sant femeie 58 ani .

Sant femeie am 58 ani , vaduva . Acuma primesc ajutor social de la primarie de 3 ani , Am lucrat la C. A. P , agricultura , 7 ani . pana an 1989 . Antrebare , am dreptu la pensie de varsta , si an ce an ? Pot sa ies la pensie anticipat sau nu . Va multumesc mult .
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 18:51, 13 Martie 2015
Cu 7 ani lucrati la CAP nu puteti beneficia de nici-un fel pensie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am 60 ani. cornel2016 cornel2016 Sant femeie , an luna Februarie 2017 o sa anplinesc 60 ani . sant singura fara sot fara copii , Am lucrat la C A P pana an 1989 an total 7 ani vechime . de ... (vezi toată discuția)
Pensie euvictoria euvictoria Sunt nascuta in octombrie 1959 . Lucrez ca educatoare din 1978 si vreau sa stiu cand pot iesi la pensie anticipat fara penalizare. In perioada 1 sept 1978-31 ... (vezi toată discuția)
Varsta de pensionare Simonik30 Simonik30 Buna ziua. Ma numesc Pompieru Aurelia, varsta 58 ani (25.10.1954), din care 7 ani si 7 luni am lucraT ca formator turnator (in turnatorie fonta) si 24 ani ca ... (vezi toată discuția)