avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1711 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Divort, termen pronuntare
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Divort, termen pronuntare

aflata in proces de divort cu minori ultimul termen in luna martie 2014 cu respect vin sa pun intrebarea care este termenul pentru pronuntarea unei hotarari judecatoresti pentru ca a trecut fix un an de la ultimul termen iar eu nu am primit nici un fel de raspuns din partea judecatoriei desi procesul sa terminat amiabil in ceea ce ne priveste fostul sot fiind de acord cu tot ce eu am solicitat .:sorry::((
Buna ziua in cat timp primes de la tribunal daca am cerut test de paternitate la divort pentru a merge sa faces testul mentionez ca am primit suspendare la divort si pana la testul and

Jjgguk a scris:

Buna ziua in cat timp primes de la tribunal daca am cerut test de paternitate la divort pentru a merge sa faces testul mentionez ca am primit suspendare la divort si pana la testul adn
Ce sa primiti?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare - redactare hotarare de divort qessaria qessaria M-am divortat anul trecut in 3 Decembrie 2013 si nici pina azi nu am primit decizia de divort .Am facut cerere sa-mi fie eliberata in regim de urgenta dar ... (vezi toată discuția)
Lipsa comunicare hotarare proces TincaToniF90 TincaToniF90 Am dat in judecata fostul angajator , iar ultima infatisare la proces a fost in data de 17.01.2013 cand s-a dat si verdictul. Pe site la portal just imi apare ... (vezi toată discuția)
In cat timp se comunica hotararea catre parti ? mentionez ca ... Bran Alexandru Bran Alexandru Care este durata comunicarii unei hotarari judecatoresti prin posta ? Hotararea a fost data pe data de 19.10.2022 si momentan nu s-a comunicat nimic. (vezi toată discuția)