avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1295 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Accize, alte taxe Tigari cu timbru duty free
Discuție deschisă în Accize, alte taxe

Tigari cu timbru duty free

Am voie cu tigari cu timbru de duty free(din alta tara)la aeroport?de ex.am un cartus de tigari de la un prieten care a venit din voiaj si au timbru de duty free italia,il pot lua la aeroport sau risc sa imi fie confiscate?
Cel mai recent răspuns: zatara76 , utilizator 09:28, 25 Martie 2015
.....trebuie sa aflati cu ce cantitate aveti voie sa tranzitati tara respectiva...ex:daca aveti voie sa treceti cu doua pachete,opt se confisca...cu respect

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cu cate tigari am voie sa trec vama ? maringheghe maringheghe pe 28 martie anul acesta am plecat din aeroportul otopeni bucuresti catre dortmund germania si am cumparat fara sa stiu ca risc amenda 4 cartuse de tigari (800 ... (vezi toată discuția)
Contrabanda tigari Brebenelm Brebenelm In data de 06.05.2018 am venit din Republica Moldova in Romania. La magazinul duty free din vama am cumparat impreuna cu sotia mea doua cartuse de tigari (cate ... (vezi toată discuția)
Abuz in vama bors?? emanuellen emanuellen Buna ziua,stiti cumva daca Ungaria si-a schimbat legile vamale de la 1 ianuarie??Am vazut la tv.cum confiscau tigarile,cica ai voie sa duci 2 pachete in loc de ... (vezi toată discuția)