avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 671 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... TEAMA DE TEPUITORI
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

TEAMA DE TEPUITORI

Buna ziua . ma confrunt cu o problema care nu-mi da pace si anume fiul s-a dus la nenumarate interviuri pt angajare (anunturi din ziar ). peste tot a fost pus sa duca copii dupa C.I. , apoi a completat asa zise formulare cu meseriile pe care le-a mai practicat si a semnat acele formulare . la final i s-a spus -ramane sa te sunam . INTREBARE - AU DREPTUL ASA ZISII ANGAJATORI SA CEARA DATELE PERSONALE ALE PERSOANELOR INAINTE DE AI ANGAJA ? maine poimaimaine ne putem pomeni cu cinestie ce datorii de care nu avem habar ? ce putem face in aceasta situatie ? MULTUMESC ANTICIPAT.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:30, 29 Martie 2015
Actele sunt solicitate numai in urma semnarii ofertei de angajare.

La interviu lasati CV-ul, de ce lasati alte documente personale ?
Puteti sesiza Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Interviuri de angajare / debut colaborare Admin Admin Sa spunem ca trimiteti un CV la o societate / firma, etc. Vi se comunica data interviului. Va prezentati? Daca nu, le spuneti macar acelor oameni sa nu va ... (vezi toată discuția)
Buna dimineata, acum cateva zile am vizualizat un anunt de angajare ... ionica3727 ionica3727 Buna dimineata, acum cateva zile am vizualizat un anunt de angajare pe platforma bestjobs. In anuntul respectiv se specifica, ca pentru mai multe sanse de ... (vezi toată discuția)
Am nevoie de cateva informatii despre existenta unei societati ndaniela83 ndaniela83 Buna seara, va rog foarte mult daca puteti sa imi dati cateva indicatii despre o societate. Stie careva dintre d-voastra cine/ ce este Crafe Group Romania? Am ... (vezi toată discuția)