avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1691 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... urgent contributii somaj tehnic
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

urgent contributii somaj tehnic

am depus la ITM documentatia necesara pentru somaj tehnic , conf, OUG 28/2009, adica scutite d plata contributiilor la buget, atat pentru angajator cat si pentru angajati.In aceasta perioada ii platesc cu 75%.Ce anume trebuie sa trec in declaratiile 100 si 102, declaratiile de CAS, sanatate sau somaj?
Cel mai recent răspuns: anca55 , utilizator 10:41, 2 Noiembrie 2009
anca55:
In cazul dvs., incetarea suspendarii CIM se face in baza aceluiasi articol cu care s-a suspendat CIM, adica art.52(1), lit.d) din Codul muncii.
Multumesc. Presimteam eu ca este ceva similar incetarii suspendarii art 51. lit a.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somaj tehnic ContSters74221 ContSters74221 spuneti-mi va rog ce acte sunt necesare sa intocmeasaca un inspector resurse umane la trimiterea in somaj tehnic a unor angajati?cum ar trebuii intocmita ... (vezi toată discuția)
Somaj tehnic va rog raspuns urgent marcu_elena2000 marcu_elena2000 Institutia la care lucrez si anume Termoelectrica,doreste sa ne trimita in somaj tehnic fara suspendarea CIM,conform Codului Muncii zic ei,deci cu plata a ... (vezi toată discuția)
Suspendare activitate CVASI CVASI 1. In cazul suspendarii activitatii este de ajuns depunerea unui act aditional la ITM cu suspendarea ctr. de munca a salariatului sau trebuie facuta decizie de ... (vezi toată discuția)