avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 294 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Licenta de teansport pt autoutilitara de 3.5t
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Licenta de teansport pt autoutilitara de 3.5t

Buna seara va supun atentiei urmatorul aspect: detin o platforma de tractari auto de 3.5t,imn in ro,pe persoana fizica,detin pfa cu codurile caen respective,am mers la ARR si ISCTR si am intrebat ce trebuie sa fac pt a fi in legalitate si a nu avea probleme pe drum,in fine,am fost indrumat catre o scoala de manager de transport,am luat examenul,am platit asigurare de risc,am completat formularele pt licenta de transport si copie conforma,am achitat toate taxele de licentire(1070 ron),am depus dosarul pt licenta la ARR si a ramas sa ridic licenta in termenul legal.Acum vine surpriza am fost la ARR si mi s-a spus ca nu au normele de aplicare pt 3,5 t si ca sa merg asa,dar nu pot sa atasez remorca ca depasesc 3,5 t si atunci imi trebuie licenta,le-am spus ca deocamdata nu am remorca proprietate .Masina are tractabil 2t omologat RAR,am facut si scoala de soferi pt categoria BE,mi s-a spus ca trebuie sa imi cumpar remorca sau sa inchiriez una pt a primi LICENTA .Poate cineva sa ma lumineze si pe mine sau sa ma invete ce sa fac,va spun sincer ca.....nu mai stiu ce sa fac#-o:sorry::)
Cel mai recent răspuns: marianned , utilizator 18:26, 14 Ianuarie 2016
salut
eu astazi am fost la ARR si am ridicat licenta pentru auto avariate sau defecte.la fel detin o autoplatforma de 3.5 tone fara remorca.nu am avut nici o problema si mi-a eliberat licenta in 2 ore

acte : copie atestat MT
cazier judiciar firma
cazier judiciar MT
copie certificat firma
dovada sediului firmei
carte auto + talon cu itp valabil
contract service autorizat RAR
cereri care se iau de la ARR

taxe 706 licenta+ 64 copie +41 asistenta =811 prin virament la posta
Ultima modificare: Joi, 14 Ianuarie 2016
marianned, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Isctr - licenta transport 3.5t - autoplatforma cezarcezar1 cezarcezar1 Buna ziua . Astazi am fost oprit de ISCTR , in timp ce conduceam o autoplatforma de 3.5 T , incarcata cu o masina mica . Mi s-a cerut licenta de transport ( nu ... (vezi toată discuția)
Vreau sa-mi deschid o firma de transport marfa. V2000 V2000 Buna ziua vreau sami deschid o firma de transport marfa dar cu o autoutilitara de la 2,8 t la 3,5t prelata sau dubă intre 5 si 10 europaleti in ... (vezi toată discuția)
Licenta de transport valabila din 5.03.2013 mikitud mikitud Buna ziua, Pentru o masina de transport marfa de 2500kg al carui proprietar este o persoana fizica este necesara aceasta licenta? Masina este folosita pentru ... (vezi toată discuția)