avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1262 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Cum se aleg corect presedintii asociatiilor de locatari
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Cum se aleg corect presedintii asociatiilor de locatari

La noi in asociatie nu putem scapa de vechiul presedinte deoarece foloseste fel de fel tertipuri pentru a ramane in functie. Data trecuta a supus la vot prima data sefii de scara si apoi care a intrunit cel mai mare numar de voturi a fost declarat presedinte.
Binenteles ca si-a strans si o multime de imputerniciri si cei din sala nu au fost deajuns sa-l dam jos.
Va multumesc anticipat si astept un raspuns rapid intrucat pe 30. 03. 2015 avem sedinta de alegeri (adunarea generala )
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 02:46, 30 Martie 2015
Eu as da o asemenea imputernicire vecinului meu ca sa voteze in locul meu ceea ce stiu dinainte ca se va discuta si supune votului, sa voteze asa cum doresc si ca am incredere cum ma reprezinta.
Nu-i dau imputernicirea numai pentru a figura la prezenta, ca altfel pot lipsi cu sau fara imputernicire, neinteresandu-ma ce se discuta, ce se voteaza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adunare generala asociatie de proprietari-imputerniciri Elidor Elidor Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea intrebare: este vreun articol in legea 230/2007 sau in Instructiunile de aplicare ale ei, care ... (vezi toată discuția)
Dreptul de a fi reprezentantul altor proprietari in adunarea generala chipurici chipurici As dori sa aflu daca se poate, cati locatari pot fi reprezentati de o singura persoana care sa aibe imputernicire in sedinta de adunare generala a asociatiei ... (vezi toată discuția)
Reconvocare a.g. proprietari cornelia_chipu cornelia_chipu Buna seara. Conform art.24-(3) din legea 230/2007 la A.G. reconvocata, daca exista dovada ca toti membri asociatiei de proprietari au fost convocati, ... (vezi toată discuția)