avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 230 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Pfa suspendare
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Pfa suspendare

Am un pfa cod 4782,comert targuri si piete,infiintat in oct.2014. Incepand cu 1 ian.2015 am depus si declaratia 6oo crezand ca o sa mearga bine vanzarea,dar nu s-a intamplat asa,am ajuns de nu pot nici benzina sa cumpar pt.masina sa ma duc in piata. Doresc sa o suspend si cum procedez atat cu decl.600 cat si cu firma, mentionez ca nu am bani sa platesc trim.I.CE SA FAC/?
Ultima modificare: Miercuri, 1 Aprilie 2015
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 00:14, 1 Aprilie 2015
Cred ca cea mai buna solutie e incetarea activitatii si radierea P.F.A. la Oficiul Registrului Comertului.

Nici nu costa mult si puteti trage linie pe ce s-a intamplat pana acum. Dupa aceea, cand aveti capital, puteti sa infiintati alta P.F.A.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte necesare pentru a vinde haine second in piete si targuri forraistefan forraistefan Buna ziua , Doresc sa ma apuc de vanzarea hainelor second prin piete si targuri si asi vrea sa stiu de ce acte asi avea nevoie sa fiu in regula . Hainele o ... (vezi toată discuția)
pfa - infiintare yony yony buna, as dori sa stiu mai multe detali despre infiintarea unui PFA : ce acte trebuie,cam cat dureaza infiintarea PFA, firme din brasov care se ocupa de ... (vezi toată discuția)
Am un srl ce nu a functionat niciodata erdogan erdogan in 2002 am deschis un srl, nu a functionat niciodata, intre 2003-30.09.2006 a fost suspendat.De atunci nu am mai depus nici un formular pe nicaieri,sperand ca ... (vezi toată discuția)