avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 217 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contor de lumina
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contor de lumina

Buna ziua ,
Nu stiu daca ma puteti ajuta cu un un raspuns ,in cazul in care sa impartit o casa mostenire prin hotarare judecatoareasaca si contorul de lumina este pe partea de casa care imi revine mie ,eu am voie sa intrerup lumina celeilate parti,pt ca ea consuma dar refuza sa plateasca.
Cel mai recent răspuns: IONICA VADUVA , utilizator 15:40, 1 Aprilie 2015
Legal, nu aveti dreptul sa restrictionati dreptul la utilitati decat in temeiul unei hotarari judecatoresti definitive
puteti sa-i faceti o adresa oficiala in care solicitati monatrea de contoar pasant sau sa-si faca bransament separat.
nu aveti voie sa-i taiati alimentarea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Constatare consum de apa rece necontorizat (furt) StRotaru StRotaru Asociația de proprietari la care sunt administrator este titular de branșament APA NOVA. Astfel pe baza citirilor contoarelor pasante existente eu împart ... (vezi toată discuția)
Consum de utilitati (apa, gaz, curent) pausal ChiefRA ChiefRA Buna ziua, Sunt un detinator pe persoana fizica a unui contract de consum de gaz. De la mine, si-au tras si vecinii gaz, ei avand toti contoare pasante si ... (vezi toată discuția)
Drept de propietate Litvinencomaricica1964@gmail.com Litvinencomaricica1964@gmail.com Dupa decesul tatalui am devenit propritari pe casa si curtea aferenta.fiind 2 frati.Fiecare avem acte de propietari cu tot ce include .( cadastru intabulare) ... (vezi toată discuția)