Media Intră în comunitate
avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 409 soluții astăzi

Specialiștii de la Deloitte România, Reff & Asociații, Radu Opriș, Biriș Goran și R&R Partners vin la Conferința avocatnet.ro să clarifice probleme des întâlnite în cadrul departamentelor de HR & salarizare ale oricărei companii. Rezervă loc și participă!

Forum Discuţii contabile şi ... Cafeneaua economiştilor Loteria bonurilor fiscale
Discuție deschisă în Cafeneaua economiştilor

Loteria bonurilor fiscale

Bonurile fiscale de la casa pariurilor participa la loterie.
Cel mai recent răspuns: Ioan Petru Butariu , Contabil 11:04, 14 Aprilie 2015
Participa orice bon fiscal care indeplineste conditile de mai jos:

OG 10/2015:

(1) Un bon fiscal este considerat câştigător dacă îndeplineşte cumulativ următoarele condiţii:
a) a fost emis de un aparat de marcat electronic fiscal care funcţionează în conformitate cu Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 28/1999 privind obligaţia operatorilor economici de a utiliza aparate de marcat electronice fiscale, republicată, cu modificările şi completările ulterioare;
b) sunt lizibile toate informaţiile obligatorii, aşa cum sunt prevăzute de Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 28/1999, republicată, cu modificările şi completările ulterioare;
c) are valoarea totală exprimată în monedă naţională, egală cu valoarea extrasă conform art. 2 alin. (1) lit. a);
d) a fost emis în ziua extrasă conform art. 2 alin. (1) lit. b);
e) nu are menţionat niciun cod de înregistrare fiscală al cumpărătorului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare legata de loteria fiscala rosuadrian21 rosuadrian21 Buna ziua ! Am un bon fiscal din data de 07.02.2015 cu valoarea de fix 6 lei.In mod normal ar fi castigator, dar am o serie de intrebari si sper ca ma va ... (vezi toată discuția)
Bon fiscal mai mare de 100 ron platit cu card adriana_n adriana_n Buna ziua, Va rog sa ma lamuriti cu urmatoarea problema: Bonurile Fiscale platite cu cardul sunt deductibile si daca au valoare mai mare de 100 lei? Va ... (vezi toată discuția)
Case de marcat cu jurnal electronic dutuolivia dutuolivia Sanctiunea prevazuta de lege pentru comercializarea de catre distribuitorii autorizati a vechilor aparate de marcat se aplica incepand cu 1 noiembrie 2018 ? ... (vezi toată discuția)