Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.
Se pot gasi informatii despre alte "infractiuni", poate am copiat filme de pe internet, nu vreau sa platesc aiurea taxe de autor, si pot continua.
NU ma ajuta cu nimic daca le dau parola, eu le-am dat laptopul ca nici nu stiau pe unde era dus... si nici macar nu au scris ca l-am pedat eu. Daca le dau parola vor zice "in timpul perchezitiei au gasit un laptop parolat. in urma INVESTIGARILOR s-a AFLAT ca parola e XXX" nimeni nu va scrie "am primit parola de la inculpat/invinuit".
Am mai fost aranjat odata fara probe, din propria mea onestitate. Mi-a ajuns.
Tot ce spui poate fi folosit impotriva ta, ai dreptul sa taci.
NU ma ajuta cu nimic daca le dau parola, eu le-am dat laptopul ca nici nu stiau pe unde era dus... si nici macar nu au scris ca l-am pedat eu. Daca le dau parola vor zice "in timpul perchezitiei au gasit un laptop parolat. in urma INVESTIGARILOR s-a AFLAT ca parola e XXX" nimeni nu va scrie "am primit parola de la inculpat/invinuit".
Am mai fost aranjat odata fara probe, din propria mea onestitate. Mi-a ajuns.
Nu exista termen legal stabilit pentru cercetarea cauzelor
Este in interesul dvs sa oferiti toate datele care demonstreaza nevinovatia dvs
Eventuala necomunicare de date solicitate de procuror majoreaza suspiciunile la adresa dvs