avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Laptop confiscat de politie
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Laptop confiscat de politie

Am avut parte de o perchezitie domiciliara, fiind banuit de o infractiune pe care nu am comis-o. Nu exista nici o proba impotriva mea, insa mi-au luat laptopul. Dupa cat timp ma vor chema la perchezitia informatica? daca am parola pe el va trebui sa ceara un mandat de la judecator pt. a-l sparge? ma pot opune?
Cel mai recent răspuns: zaruri , utilizator 14:28, 25 Aprilie 2015
Il mai vezi peste 6 luni ... 1 an ... le place sa confiste totul. Daca vor gasi un soft pirat sau ceva urme de legalitati, vi-l confisca de tot si il vor vinde...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate accesa date personale? stefanaa stefanaa poate militia sa imi intre in pc si sa vada ce fac?m-au amenintat ca vor face asa ceva.ei banuiesc ca eu am afurat un laptop.eu stiu ca arfi ilegal,si ca au ... (vezi toată discuția)
Diicot-ul vrea sa dau 40 000 euro. eu nu vreau sa le dau parola riseup riseup Am urmatoarea problema: Am fost identificat de catre DIICOT, cum ca as fi partajat mai multe fisiere video si audio pe anumite programe: DC++ si Bittorent. ... (vezi toată discuția)
Mandat de perchezitie pentru " suspiciunea de trafic de droguri" marianmadalin322 marianmadalin322 Un mandat de perchezitie se poate prezenta cu \"suspiciunea de\" trafic droguri daca nu exista o proba concreta in acest sens si legea functioneaza pe ... (vezi toată discuția)