avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 226 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... viza de flotant
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

viza de flotant

buna ziua
daca sotul meu are contract de inchiriere pot sa-mi fac eu ca si sotie viza de flotant cu contractul lui de inchiriere?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 21:11, 15 Aprilie 2015
Viza de resedinta ,legal,poate fi realizata numai cu aceptul proprietarului spatiului cu destinatia de locuinta
Adevarat a Inviat ... proprietarul este de acord ... sotul meu are viza de flotant obtinuta cu contractul de inchiriere intrebarea mea este daca cu acelasi ontract de inchiriere care este pe numele lui pot sa-mi fac si eu viza de flotant???
Nu,nu puteti obtine dvs viza de resedinta in baza documentului sotului dvs,deoarece nu sotul dvs detine calitatea de proprietar al spatiului cu destinatia de locuinta unde solicitati viza
Viza de resedinta se obtine la serviciul specializat,unde este obligatoriu sa se prezinte si sa semneze proprietarul de drept al imobilului unde urmeaza sa primiti viza
Ultima modificare: Miercuri, 15 Aprilie 2015
ynocentta, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Viza de flotant alex5 alex5 Buna ziua, pentru obtinerea unei vize de flotant (ca si prieten al proprietarului), in lipsa vreunui contract de inchiriere , este necesar ca proprietarul ... (vezi toată discuția)
Viza flotant pt spatiu comun darkrider darkrider Buna seara, Ma confrunt cu urmatoarea problema. Undeva la ultimul etaj al unui bloc exista un apartament care are regim juridic de spatiu comun. Intr-o ... (vezi toată discuția)
Presedintele imi cere contractul si viza de flotant alopici2005 alopici2005 buna ziua am si eu o intrebare : trebuie sa prezint contractul de inchiriere si viza de flotant presedintelui de asociatie pt un apartament inchiriat ? ... (vezi toată discuția)