avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 416 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... viza de flotant
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

viza de flotant

Buna ziua,

pentru obtinerea unei vize de flotant (ca si prieten al proprietarului), in lipsa vreunui contract de inchiriere , este necesar ca proprietarul sa si locuiasca la acea adresa , sau e suficienta calitatea de proprietar ?


multumesc

Cel mai recent răspuns: alex5 , utilizator 14:42, 22 Februarie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pentru obtinerea vizei de flotant este obligatoriu ca persoana care detine calitatea de proprietar asupra spatiului unde intentionati sa obtineti viza sa desfasoare demrsurile catre autoritati
Acordarea vizei de resedinta nu este conditionata de locuirea efectiva a imobilului de catre proprietar acesta poate sa locuiasca inclusiv in strainatate
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Mergeti la Evidenta populatiei si cereti relatii.
Din cate stiu, acolo vi se va inmana un formular ce va fi completat de dvs. impreuna cu proprietarul, care va face si dovada proprietatii.
stiti cumva ce se intampla in cazul unei locuinte cu mai multi proprietari ? e suficienta prezenta si acordul unuia singur ?
multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Viza de flotant Orasand Orasand Buna ziua!As avea o intrebare.De curand am dat apartamentul nostru cu contract decomodat da doar semnat intre noi si ei,iar acum dupa cateva zile mi-au spus ca ... (vezi toată discuția)
Luarea in spatiu a unei rude ligia86 ligia86 Buna seara, Va rog sa ma ajutati intr-o problema. Am un unchi care a divortat de sotie si s-a mutat in casa bunicilor fara nici un act de proprietate. Acum ... (vezi toată discuția)
Pentru flotant - riscuri Daniela51 Daniela51 Daca bag pe cineva flotant,ce drepturi are acea persoana?Iar daca eu consider ca nu mai merita ce trebui eu sa fac? Ce acte trebui pentru flotant? (vezi toată discuția)