avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 665 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Asigurare medicala ( înscriere la medic de familie )
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Asigurare medicala ( înscriere la medic de familie )

buna ziua - va rog sa -mi dati un sfat ! nu lucrez , nu am serviciu , nu sint pensionar si am avut nevoie de o trimitere medicala pt. internare si nu am obtinut-o pentru ca nu mai sînt înscris la medic .( am lucrat 37 ani , am ramas fara loc de munca în urma restructurari bugetare si pe unde am lucrat , nu am avut contract de munca , momentan nu mai pot lucra , avînd probleme de sanatate ) întrebare - cum pot sa ma înscriu la un medic de familie ? VA MULTUMESC.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:38, 19 Aprilie 2015
Nu conteaza pensia pe care o primeste sotia dvs, legea nu conditioneaza intr-un fel sau altul dreptul dvs de a fi coasigurat al sotiei de modalitatea cum este pensionata sotia dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum obtin calitatea de coasigurat sanatate paulini_iolanda paulini_iolanda Sunt pensionara, iar mama mea nu are niciun venit, eu o intretin, dar nu locuim la aceeasi adresa. Pot sa o fac coasigurat? Ce acte sunt necesare? Multumesc (vezi toată discuția)
Asigurare medicala kiyosaki kiyosaki Eu sunt angajat. Sotia nu lucreaza si vrea sa beneficieze de servicii medicale. Care sunt caile de a beneficia de servicii medicale in calitate de asigurat? (vezi toată discuția)
Calitatea de coasigurat VeronicaMaier VeronicaMaier Buna ziua! sunt intr-un mare impas si a-si avea nevoie de ajutor. Din 2008 sunt in pensie de boala, inainte am fost salariata cu carte de munca. Sotul meu nu ... (vezi toată discuția)