avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 757 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Comert cu legume-fructe achizitionate de la ...
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Comert cu legume-fructe achizitionate de la producatori agricoli

Tin contabilitatea unui comerciant dintr-o piata agro-alimentara. Acesta achizitioneaza marfa si de la producatori cu gradina pe baza borderoului de achizitie, care tine loc de factura fiscala, producatori care detin certificat de producatori.Cum contabilizez operatiunea ?
Cel mai recent răspuns: florinovici , utilizator 21:27, 17 Aprilie 2015
La borderou faceti nir. Sa mai aveti copii ale buletinului de identitate si a certificatului de producator ale persoanei de unde cumpara.
Multumesc !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum cumpar de la un crescator? ancalacusta ancalacusta Cum poate achizitiona o firma un produs, lana, de exemplu, de la un crescator de oi pentru a fi totul perfect legal? Ma intereseaza daca acest crescator ... (vezi toată discuția)
Marfa achizitionata cu borderou de achizitie marianavatany@yahoo.com marianavatany@yahoo.com Buna ziua. O firma,neplatitoare de tva, achizitioneaza marfa in scop de revinzare pe baza de borderou de achizitie de la diverse persoane fizice. Va rog sa ... (vezi toată discuția)
Achizitii pe i.i. costachel costachel Buna ziua. As dori precizari in urmatoarea situatie: I.I. neplatitoare de TVA, fara angajati. Poate cumpara de la PF -ce are acte de provenienta- o serie de ... (vezi toată discuția)