avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 202 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - impozit pe venitul ... Calcul eronat impozit venit micro
Discuție deschisă în Fiscalitate - impozit pe venitul microîntreprinderilor

Calcul eronat impozit venit micro

Buna ziua. La o soc. s-a calculat impozit pe venit micro 3 % pentru trim III eronat , mai mult cu 1000 lei .Bilantul este depus .Ce este de facut?? pot depune o declaratie rectificativa la 30 sept 2014 cu suma corecta, dar mai departe?? In Bilant , informularul 20 cifra de afaceri este corecta (91.015 lei * 3 % = 2730 lei ..eronat s-a declarat ( si platit 3730 lei impozit venit..e corect sa corectam prin depunerea unei delaratii rectificative?? cum ramane cu datele din bilantul depus?? cheltuielile totale se diminueaza cu 1000 eli (respectiv chelt cu impozitul pe venit din ct 698 ...si atunci, profitul ar creste cu 1000 lei (soldul C ct 121 ), sold care ar trebuie repartizat in dividende...cum pot "repara greseala"??cum influenteaza rezultatul reportat?? multumesc anticipat pentru atentie si pentru un eventual raspuns.., O zi buna
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 20:38, 22 Aprilie 2015
Depuneti declaratie rectificativa pentru declaratia 100 din trimestrul respectiv. La bilant nu mai aveti ce face. Veti face in acest an inregistrarile contabile de corectare folosind contul 1174 rezultatul reportat provenit din corectarea erorilor contabile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Control de fond hrincaionela hrincaionela buna ziua ne-au anuntat pt un control de fond de la infintare administratori sau schimbat intre timp problema pe care am descoperito este urmatoarea si as dori ... (vezi toată discuția)
Corectare factura inregistrata gresit pdoru pdoru Am constatat zilele trecute (august 2008) ca in martie 2007 (deci anul trecut) s-a inregistrat gresit in contabilitate o factura emisa de mine catre un ... (vezi toată discuția)
Cheltuiala cu impozit gresita in bilant invatacel invatacel Buna ziua, am mare nevoie de ajutorul dumneavoastra. in bilantul de la decembrie 2010 a fost trecuta gresit o cheltuiala cu impozitul (suma 4000 lei ... (vezi toată discuția)