avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 880 soluții astăzi
LIVE, ACUM Reges-Online: Operațiuni esențiale și situații speciale. Ghid practic pentru o gestionare corectă și eficientă a registrului
Accesează live evenimentul
Forum Discuţii contabile şi ... Achiziţii şi livrări ... Obligatii declarative catre ANAF in cazul unei ...
Discuție deschisă în Achiziţii şi livrări intracomunitare

Obligatii declarative catre ANAF in cazul unei achizitii intracomunitare de autoturism second-hand

Va rog sa ma ajutati cu un raspuns privind declaratiile de depus in cazul achizitiei intracomunitare a unui autoturism second-hand de catre o persoana juridica platitoare de tva de la o persoana juridica cu vat valid .

Mai am o nelamurire privind cheltuielile cu piesele auto si manopera avand in vedere ca autoturismul este avariat si anume daca aceste cheltuieli se cuprind in costul autoturismului.

Multumesc !
Cel mai recent răspuns: Vlajoaga Robert Mihai PFA , Consultant fiscal 09:26, 28 Aprilie 2015
Daca valoarea ch de reparatie este mare, da se cuprind.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Achizitii intracomunitare masini second-hand CAPBUN CAPBUN Buna ziua, - as dori sa stiu daca pentru achizitiile intracomunitare de masini second-hand trebuie depus si decontul special de tva 301, eu am depus pana acum ... (vezi toată discuția)
Achizitie intracomunitara secon-hand mery52 mery52 Buna ziua, am o Intrep. Individ., nu sunt platitor de TVA, si doresc sa cumpar autoturisme secon-hand din U.E. de la persoane juridice si fizice, si sa le ... (vezi toată discuția)
Despagubiri in baza politei rca tedissprest tedissprest Un autoturism al firmei a fost implicat intr-un accident din vina celuilalt participant la trafic care avea RCA valabil. S-a completat formularul amiabil si ... (vezi toată discuția)