avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 404 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Fiica mea abuzata psihic de tatal vitreg
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Fiica mea abuzata psihic de tatal vitreg

buna dimineata.am si eu o problema legata de fica mea din prima casatorie care are 15 ani si de vreo2 ani nu se mai intelege cu actualul tata vitreg cea ce a pus capac a fost aseara cind i sa cerut sa nu se atinga de mincarea adusa de el pentru fiul nostru .a fugit de acasa de 2 ori de frica lui a strinso de git a dat in ea acuma pt ca a prinso fumind e un adevarat cataclism asta .am incercat sa stau de vorba cu el sa-i zic ca anturajul si faptul ca nu se sta de vorba cu ea si tot timpul cu amenintari a dus la toate astea ,dar degeaba la un moment dat sa razvratit si ea si ia zis citeva care l-au deranjat si de atunci are o ura extraordinara pe ea.pentru mine orice ar face ea ramine tot copilul meu si oricit ar gresi eu trebuie sa-i fiu sprijin nu sa o abandonez cum a facut tatal ei natural .nu e o catastrofa atit de mare ca fumeaza incit sa o alungi din casa sau sa dai in ea cu vorbe grele o face in toate felurile si nu pot reda aici vb lui plus de asta o face asa afara defata cu vecini cu lumea pe strada ami umileste copilul cit poate de tare .si ea are o fire mai apriga si mai ales de cind a crescut si vede ce face ai cam intoarce si ea vorbele inapoi .am vrut sa plec sa-mi iau copii si sa plec unde vad cu ochii dar nu am unde ca nu am pe nimeni sunt a nimanui ..spuneti-mi va rog mult ce sa fac sunt disperata
Buna ziua,

Imi pare rau pentru ceea ce vi se intampla. Traiti o sfasiere intre copil si partener, si amandoi va tin raspunzatoare. Trebuie sa realizati ca situatia va fi din ce in ce mai neplacuta daca nu schimbati ceva. Unul dintre ei trebuie sa plece. Un internat pentru fata sau o despartire de partener. Copilul daca il dati la internat va va reprosa probabil acest lucru dar poate nu se va revolta de tot si nu va face alte lucruri mai grave decat fumatul care sa fim sinceri nu e deloc grav. Aviz moralizatorilor. Problemele adevarate sunt drogurile, sarcina nedorita, prostitutia, intrarea sub influenta unei grupari infractionale...asta inseamna adevarata revolta care poate urma. Partenerul daca este un violent ar trebui sa intelegeti ca nu se va schimba si va deveni din ce in ce mai violent. Asta este felul lor. Sfaturile cu psihologi sunt bune pe hartie, credeti-ma. Psihologul e bun pentru altceva decat situatia dvs,. Nivelul de dezvoltare a barbatului roman il face imun la orice sfat psihologic. (cu cateva exceptii probabile carora le cer scuze aici). Asa o rezolvare romaneasca este trimiterea fetei la o scoala cu internat. Cautati pe net scoli cu internat in bucuresti...sau in provincie. Iesiti din infern si protejati astfel si fata. Numai bine si nu uitati: faceti ceva ca altfel fac ceilalti doi vreo prostie.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Protejati fata doamna, responsabilitatea d-voastra e sa o ocrotiti si fizic si psihic, nu-l lasati sa va indeparteze de ea, nu-i drept.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Custodie comună cu domiciliul la mine: fetița nu mai vrea să vină acasă, vrea să plece cu tatăl în anglia, ce mă sfătuiți? Crăciun Georgiana Crăciun Georgiana Bună seara,am o fetita de 13 ani,am divorțat de tatăl ei acum 4 ani,avem custodie comuna cu domiciliul la mama,fostul soț locuiește în Anglia,în ultimul ... (vezi toată discuția)
Renuntare la unul dintre copii mariblaj mariblaj am un fiu in varsta de 13 ani.doreste sa renunte la scoala,pleaca de acasa de dimineata pana seara impotriva vointei mele.din pacate nu asculta nimic din ce ii ... (vezi toată discuția)
Mama ma maltrateaza zayrus25 zayrus25 Buna am o problema, am 15 ani si locuiesc in oradea problema este cu parinti mei adica cu mama fiindca trebuie sa mentionez ca tatal meu nu mai locuieste cu ... (vezi toată discuția)