avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 500 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Intabularea si cadastrul proprietatilor vor fi ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Intabularea si cadastrul proprietatilor vor fi gratuite?

Am un apartament la care nu s-a facut cadastru si intabularea si as vrea sa stiu daca e adevarat ca beneficiez de gratuitate la cadastru si intabulare si ce documente imi trebuiesc ? Am Contractul de vanzare-cumparare de la alt proprietar din 1996 si certificat de mostenitor. Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: liamic43 , utilizator 23:59, 30 Aprilie 2015
Greu de crezut ca persoana specializata=cadastristul va realiza masuratori ale bunului imobil,teren fara a percepe onorariu conform disp L nr 7/1996 republicata
Legea mentionata prevede tarife concrete si diferentiate pentru fiecare operatie solicitata la ocpi
Studiati si [ link extern ]
Ultima modificare: Joi, 30 Aprilie 2015
ynocentta, utilizator
Așa se preconizează că se va realiza de către Agenția Națională de Cadastru cu bani europeni A fost Proiectul CESAR iar actualmente este programul POR pentru viitorii 7-10 ani. Prin urmare este de durată, și se va face întâi în extravilan și apoi la restul

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despre intabulare leonida leonida poate un mostenitor care nu a intabulat casa pe numele sau sa vanda,si daca nu ce anume trebuie facut pentru a o intabula,se poate face si notarial? (vezi toată discuția)
Cadastru si prima intabulare realizata de proprietari alexandraneagu77 alexandraneagu77 Buna seara, Doresc sa va intreb daca realizarea cadastrului si a primei intabulari pentru un imobil se pot realiza in continuare tot de catre proprietari, ... (vezi toată discuția)
Notare antecontract in cartea funciara Adrian_Gorj Adrian_Gorj Am auzit in trecere la 2 avocate ( o discutie mai aprinsa) cum ca notarii dupa ce se incheie un antecontract, au obligatia de-al nota in Cartea funciara in ... (vezi toată discuția)