avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 788 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Chemare in judecata cu adresa necunoscuta
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Chemare in judecata cu adresa necunoscuta

Sotia cumnatului meu a parasit domiciliul comun si locuieste la o adresa necunoscuta . Cumnatul meu intentioneaza in prima faza sa o actineze in judecata pentru ai stabili pensie de intretinere pentru copilul minor care a ramas cu tatal lui . Sa adresat politiei din comuna pentru a afla domiciliul actual si a primit raspuns ca numai la cererea instantei vor proceda la cautarea sotiei. Sa adresat judecatoriei care ia respins dosarul pe motivul ca nu sa precizat adresa paratei . Intrebare : care ar fi procedura pentru rezolvarea acestei situatii ?
Cel mai recent răspuns: emilianconstantin , utilizator 23:00, 3 Mai 2015
Multumesc !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort-domiciliu necunoscut parit alexa-rozi alexa-rozi Am si eu o intrebare va rog daca ma poate ajuta cineva.Am intentat actiune de divort si am trecut domiciliul sotului la adresa actuala la care locuiesc ... (vezi toată discuția)
Divort-citarea paratului Borza Borza Buna . Am o intrebare: la primul termen s-a dispus conformarea din partea reclamantului sa faca dovada ca paratul locuieste la adresa citata(art.616 ind.1 Cod ... (vezi toată discuția)
Divort NICOLAE LAMBRU NICOLAE LAMBRU Buna seara, In urma cu 9 ani, sotul a plecat la munca in strainatate, trimitand lunar sotiei o suma de bani consistenta pentru intretinerea sa si a fiicei ... (vezi toată discuția)