avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 556 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Introducerea microfoanelor la examene
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Introducerea microfoanelor la examene

Bună ziua,
Vă rog, îmi puteți spune, ce ordin al ministerului a apărut pentru introducerea microfoanelor, pe lângă sistemul de supraveghere video, în sălile de clasă, la examene. Nu-l găsesc deloc pe internet.
Vă mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: dina10 , utilizator 14:32, 5 Mai 2015
Informatia completa se gaseste pe edu.ro

O R D I N privind organizarea şi desfăşurarea examenului de bacalaureat național – 2015


Art.6. - (1) Comisiile de bacalaureat județene/ a municipiului București asigură dotarea cu camere de supraveghere video și audio funcționale a sălilor în care se desfășoară probele examenului de bacalaureat național, a sălilor în care se descarcă și se multiplică subiectele, precum și a sălilor în care se preiau, se evaluează și se depozitează lucrările scrise.
Ultima modificare: Marți, 5 Mai 2015
Eu.Ro.Lex & Av. Martin Vasile Emil , Avocat
Mulțumesc pentru răspuns.
O zi bună!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Monitorizare video și audio a unei instituții școlare MunteanuNicolae MunteanuNicolae Bună ziua! În ce condiții legale se poate monitoriza, video și audio, o instituție școlară? Menționez că se intenționează montarea camerelor de ... (vezi toată discuția)
Învãțãmânt - introducere camere video de supraveghere în sãlile de clasã lara12 lara12 Bună ziua, Aș dori să știu dacă această măsură este sau nu legală. În sălile de clasă, pe holuri și în curtea școlii s-au ... (vezi toată discuția)
Camere de filmat bac doar intr-un judet andrei12345 andrei12345 Buna ziua! In ultima perioada au fost nenumarate discutii privind bacalaureatul din acest an. In judetul Botosani, Inspectoratul Scolar Judetean a hotarat ... (vezi toată discuția)