avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 578 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 model independent videochat
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

model independent videochat

Buna ziua! M -am tot gandit ca ar fi cazul sa intru in legalitate in aceasta activitate de vudeochat. Sunt model independent de ceva vreme si doresc sa dorm linistita si sa platesc impozitele. Am tot citit ca o varianta ar fi declararea veniturilor si plata impozitelor ori crearea unui pfa. As tinde spre varianta 2 deoarece as beneficia si de asigurarea de sanatate si nu numai. Codul caen 932 este potrivit si mai ales legal pt aceasta activitate? Eu nu am nici un contract cu site- urile doar un agreement iar bani nu sunt virati prin banca. Cum contabilizez eu aceste venituri care sunt destul de fluctuante? In cazul unui control nu sunt probleme? Activitatea declarata nefiind exact aceea declarata? Si nu in ultimul rand.... as dori sa optez pt pfa cu gandul ca in viitor sa pot obtine un credit pt casa. Va multumesc si astept cu nerabdare raspuns la toate sau macat o parte din intrebarile mele ( as fi optat pt o discutie cu cineva face2face dar nu este tocmai un subiect confortabil de abordat):)
Cel mai recent răspuns: Komkao Consulting , Consultant protectia mediului 09:40, 11 Mai 2015
Codul caen care se potriveste cel mai bine este 9329, dar mai pot fi utilizate si codurile caen 9609, 6311, 6312. Ca forma de organizare, eu personal as opta pentru un SRL poate chiar SRL-D daca indepliniti conditiile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ref infiintare pfa blindguardian blindguardian Buna ziua As dori sa-mi infintez un PFA cu mai multe domenii de activitate: 9511 Repararea calculatoarelor şi a echipamentelor periferice 6311 ... (vezi toată discuția)
Cod caen rev2 pentru firma it specializata pe webdesign dvdalexandru dvdalexandru Buna ziua, Incerc sa infiintez un srl care sa aiba drept obiect de activitate creare + administrare + consultanta pentru website-uri. Suplimentar as dori sa ... (vezi toată discuția)
Pfa caen norma de venit si sistem real Iuli81an Iuli81an Buna ziua 1) Imi puteti spune va rog daca un PFA poate ramane pe norma de venit avand CAEN principal 0149 Cresterea altor animale iar in sistem real ... (vezi toată discuția)