avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 637 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Comunicare la adresa gresita - care sunt consecintele?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Comunicare la adresa gresita - care sunt consecintele?

Daca instanta trimite o comunicare la o adresa la care nu mai locuiesc , care sunt consecintele ? De exemplu un apel declarat impotriva unei sentinte civile .
Ultima modificare: Luni, 11 Mai 2015
ContSters359348, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters359348 , utilizator 12:35, 11 Mai 2015
Formulati o cerere de comunicare a hotararii la adresa corecta
~ Conținut șters la cerere ~
da ok multumesc
Conform art.172 NCPC daca in cursul procesului una dintre parti si-a schimbat locul unde a fost citata, ea este obligata sa incunostinteze instanta,indicand locul unde va fi citata la la termenele urmatoare,precum si partea adversa prin scrisoare recomnadata.In cazul in care partea nu face aceasta incunostintare,procedura de citare pentru aceeasi instanta este valabil indeplinita la vechiul loc de citare.(art.173 NCPC.)Ca atare,daca nu ati respectat aceasta procedura si v-a fost comunicata sentinta la vechea adresa,procedura este indeplinita, termenul de apel curge de la data la care v-a fost comunicata sentinta la vechea adresa .
am priceput

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Corespondenta de la judecatorie se poate redirectiona la cerere? Sever Simion Sever Simion Pentru doua luni am plecat din locuinta si localitatea de domiciliu. Intre timp vad pe portalul instantelor ca au aparut actiuni contra mea si va rog sa imi ... (vezi toată discuția)
Schimbare sediu social - instanta tincaflaviusms tincaflaviusms Buna ziua ! Am dat in judecata fostul angajator . In cererea depusa la Tribunal am specificat sediul social si punctul de lucru care apar pe fostul contract de ... (vezi toată discuția)
Procedura de judecata riki1 riki1 Buna ziua, Poate exista un proces civil in care paratul nu a fost citat si actul de identitate este expirat? (vezi toată discuția)