avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 557 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Obligativitate casa marcat PFA
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Obligativitate casa marcat PFA

Buna seara.Din 29.04.2015 am o autorizatie Pfa, cod caen 8559(efectuare teme , in invatamant)Pentru impozitarea venitului real este obligatorie detinerea casei de marcat?
Cel mai recent răspuns: sce76 , utilizator 12:41, 14 Mai 2015
Are legatura cu decizia pe care trebuie sa o iau, adica sa-mi asum sau nu si achizitionarea casei de marcat, care din noiembrie se schimba, asta insemnand ca acum cumpar un model, peste cateva luni , altul, alta cheltuiala.Ori, daca ma incadrez la {"profesii liber" si nu sunt obligata sa am casa de mmarcat, voi merge pe real, iar daca trebuie sa achizitionez acest aparat(de fapt, 2...)voi opta pentru norma fixa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casa de marcat pfa floreaionelm floreaionelm persoanele fizice autorizate au obligatia de a folosi case de marcat? (vezi toată discuția)
Pfa activitate intretinere si reparatii instalații frig Maria201193 Maria201193 Buna ziua! PFA ul care are ca obiect de activitate intretirere si reparatii instalații frig (concret reparatii frigidere) este obligat să aibă casa de ... (vezi toată discuția)
Registru de bani personali mandianacamelia mandianacamelia daca o persoana juridica are ca obiect de activitate comert cu ridicata este obligata sa aiba registru de bani personali pentru angajati? imi puteti spune ... (vezi toată discuția)