avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 711 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale sediul unei firme comerciale
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

sediul unei firme comerciale

Buna ziua! As dori sa stiu la riscuri se expune o persoana care da voie unor alte persoane sa-si faca sediu principal pe proprietatea sa! Ce ar trebui inchiat intre aceste persoane pentru a nu se crea neplaceri? Daca se poate un raspuns mai rapid. Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: miller , utilizator 16:44, 9 Februarie 2006
1 an nu este durata minima pentru contractul de comodat, poti sa il faci pe ce perioada doresti. da, pentru sediu expirat trebuie sa ceri radiere din registru. nu iti poti face o societate in care esti tu, ca proprietar, asociat, pentru ca deja figureaza in registrul com. o firma cu sediul acolo. am inteles ca ar fi un subterfugiu prin care poti, intr-un apartament, sa inregistrezi doua sau mai multe societati care nu au aceeasi asociati, daca numerotezi camerele apartamentului. nu pot garanta acest lucru, insa asa circula un zvon prin registru.
Multumesc mult!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sediu firme intr-un apartatment fara acordul proprietarului dana_b1702 dana_b1702 In urma cu cateva zile pe adresa mea de domiciliu au sosit 2 plicuri de la Administratia Finantelor Publice pentru 2 societati care au sediul in apartamentul ... (vezi toată discuția)
Mandat administrator, radiere punct de lucru/deschidere punct de lucru nou, prelungire sediu social lavynyaa lavynyaa Buna ziua! Va rog frumos sa ma ajutati!! Sunt angajata la o societate comerciala, am descoperit in dosarele de \"corporate\" ale firmei diverse probleme ... (vezi toată discuția)
Contract de comodat radaiar radaiar buna ziua, sant pf si mi-a cerut un prieten sa inchei un contract de comodat pentru a-si infinta sediul de firma la adrersa mea.daca exista vreun risc pentru ... (vezi toată discuția)