avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 367 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... Autorizatie functionare
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

Autorizatie functionare

Cine elibereaza autorizatia de functionare d.p.d.v. al SSM-ului?
Cat timp este valabila?
Cel mai recent răspuns: inspectorSSM , utilizator 23:33, 20 Mai 2015
Inspectoratul teritorial de munca din judetul dvs.
Autorizatia este valabila atata timp cat se mentin toate aspectele declarate/ constatate la data autorizarii.
Depinde ce vreti sa autorizati. Daca e vorba de societăţile comerciale, societăţile şi companiile naţionale, grupurile de interes economic, regiile autonome şi organizaţiile cooperatiste, sucursalele înfiinţate de acestea, precum şi alte persoane juridice care se înregistrează în registrul comerţului potrivit unor acte normative speciale, autorizarea se face prin biroul unic din cadrul oficiului registrului comerţului confor prevederilor LEGE nr. 359/2004.
Daca unitatea pe care vreti sa o autorizati nu face parte din cele de mai sus, autorizarea se face prin Inspectoratul Teritorial de Munca in conformitate cu prevederile Legii 319/2006 si normele de aplicare aprobate prin HG 1425/2006 cu modificari si completari.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizare ssm in alt judet pentru sediu secundar/punct de lucru al unei sucursale ... cyan cyan Autorizare ssm in alt judet sediu secundar al unei sucursale . O societate pe actiuni are sediul principal in Bucuresti si mai multe sucursale in tara care ... (vezi toată discuția)
Autorizatia de functionare dpdv al securitatii muncii dand dand Cine o elibereaza si cat ma costa ? Cine are nevoie de ea? Cine ma controleza daca o am? (vezi toată discuția)
Autorizatie ssm misu1972 misu1972 Buna ziua, o societate de constructii trebuie sa aiba autorizatie de functionare din punct de vedere al securitatii si sanatii in munca ? Procedura spune la ... (vezi toată discuția)