avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 421 soluții astăzi

Conferință avocatnet.ro: Avalanșă de modificări în Codul muncii - analize și detalieri. Tot ce trebuie să știe angajatorii pentru conformare la noua legislație. Rezervă loc și participă → 

Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... sunt debitoare
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

sunt debitoare

pot beneficia de asistenta judiciara pt plata cheltuielilor cu executarea?
Cel mai recent răspuns: dogarudobra , utilizator 21:35, 24 Mai 2015
La ce cheltuieli va referiti? Cele pentru plata taxelor judiciare si a cautiunii in cazul formularii unei contestatii la executare sau cele stabilite de exec jud prin incheiere (onorariu, chelt de exec).
În primul caz da, în cel de-al doilea nu,
multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Onorariu avocat/executor acn acn Buna ziua ! Se poate micsora cumva onorariul executorului jud. , pt ca mi se par cumva aiuristice sumele transmise , gen : cheltuieli de transport ; alte ... (vezi toată discuția)
Executare silită pentru o creanță mai mică de 10 000 lei palaceathena palaceathena Am primit somația prin care sunt obligată să plătesc creanța stabilită de instanță în cuantum de 5400lei, onorarii avocațiale 1750lei în fața ... (vezi toată discuția)
Cerere acordare ajutor public judiciar. scutire de la plata cauțiunii Popescu2012 Popescu2012 Cerere acordare ajutor public judiciar. Scutire de la plata cauțiunii. Sunt cazuri în instanțele din România unde s-a admis și cererea de acordare ... (vezi toată discuția)