De precizat .Agentia JUDETEANA DE PLATI SI INSPECTIE SOCIALA nu a sesizat cazul pana nu eu la-m anuntat ,la al doilea copli sa cerut adeverinta de la casa de pensi si pentru persoanele cu invaliditate considerand venit,La primul copil ca persoana cu handicap ca tata cu am beneficiat de indemnizatie doar sotia a fost reprezentat pentru a ridica sprijnul pentru copil ,Cine poate da un raspuns OUG 111/2010 In baza art.32.alin 2,Sunt persoana cu grad accentuat nu am declarat pensia de invaliditate la depunerea dosarului sa sistat sprijinul lunar, in baza OUG.111/2010 MI SA SPUS CA NU MA INCADREZ
Art.32(2) Persoana
cu dizabilitate grava sau accentuata beneficiaza de sprijin lunar in cuantum respectiv
de 0,3 ISR pentru copilul cu varsta cuprinsa intre 2 si 7 ani..Am primt o decizie de recuperare debit.eu am anuntat Agentia Judeteana pentru Plati si Inspectie Sociala.pentru a fi sistat sprijinul lunar pana la clarificarea situatiei, si astfel mi-a trimis decizia de recuperare debite..ambi sotii suntem persoane cu handicap.se poate face sistarea debitelor?
pensie de invalididate 400 ron si cea de handicap 273 ron.plus sotia acelas venit si copilul 42 ron alocatie Multumesc