avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1788 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... OUG 111/2010
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

OUG 111/2010

De precizat .Agentia JUDETEANA DE PLATI SI INSPECTIE SOCIALA nu a sesizat cazul pana nu eu la-m anuntat ,la al doilea copli sa cerut adeverinta de la casa de pensi si pentru persoanele cu invaliditate considerand venit,La primul copil ca persoana cu handicap ca tata cu am beneficiat de indemnizatie doar sotia a fost reprezentat pentru a ridica sprijnul pentru copil ,Cine poate da un raspuns OUG 111/2010 In baza art.32.alin 2,Sunt persoana cu grad accentuat nu am declarat pensia de invaliditate la depunerea dosarului sa sistat sprijinul lunar, in baza OUG.111/2010 MI SA SPUS CA NU MA INCADREZ

Art.32(2) Persoana
cu dizabilitate grava sau accentuata beneficiaza de sprijin lunar in cuantum respectiv
de 0,3 ISR pentru copilul cu varsta cuprinsa intre 2 si 7 ani..Am primt o decizie de recuperare debit.eu am anuntat Agentia Judeteana pentru Plati si Inspectie Sociala.pentru a fi sistat sprijinul lunar pana la clarificarea situatiei, si astfel mi-a trimis decizia de recuperare debite..ambi sotii suntem persoane cu handicap.se poate face sistarea debitelor?
pensie de invalididate 400 ron si cea de handicap 273 ron.plus sotia acelas venit si copilul 42 ron alocatie Multumesc

Ultima modificare: Luni, 25 Mai 2015
florin2007, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:45, 30 Mai 2015
Scutirea de impozit pe venit nu are nici o legatura cu scutirea de la plata a sumelor incasate necuvenit.

Scutirea de la plata impozitului pe anumite tipuri de venituri este una, iar scutirea de plata a unui debit este altceva.

Nu are nicio legatura actul normativ invocat de dvs cu debitul datorat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Persoana cu handicap concediu crestere copil negru daniel negru daniel buna seara am si eu o intrebare , persoana cu handicap naste un copil sanatos dupa concediul de 2 ani, mai are drept la concediu sau indemnizatie pentru ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie cresterea copil in cazul persoanei cu dizabilitati mahdalll mahdalll Am o fetita de 2 anisori alocatia care a avuto a fost de 200 lei. Eu mama find cu handicap. Mentionez ca am un handicap gradul 1 iar copilul e ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie pentru crestere copil cu certificat de boala cu handicap accentuat 3-7 ani Daniela Cristache Daniela Cristache buna ziua,fetita mea are 2 ani si 8 luni.pina implineste ea 3 ani eu voi avea un an de zile in campul muncii.stiu ca este o lege privind aceasta ... (vezi toată discuția)