avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 609 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Practica în domeniul HR
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Practica în domeniul HR

Bună ziua, am 29 ani și am absolvit o facultate economica în urma cu mai mulți ani. De la absolvire si pana in prezent am lucrat în domeniul bancar, în contabilitate și în marketing. De curând am absolvit un curs acreditat de inspector resurse umane și doresc sa mă specializez în administrare de personal și salarizare. Pentru aceasta as dori sa fac o practica de cateva luni la o firma de HR sau un departament de HR al unei firme. Vă rog, dacă se poate, sa îmi spuneti sub ce forma legala pot face aceasta practica (prin angajare cu cmi, convenție, colaborare, contract prestari servicii etc)? Menționez ca sunt dispusa sa plătesc eu serviciile lor dacă aceasta ar fi o varianta.
Cu mulțumiri!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:38, 25 Mai 2015
Cea mai buna varianta ar fi angajarea cu c.i.m. - norma intreaga sau timp partial, pe durata determinata sau nedeterminata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificarea functiei in cartea de munca broskutza16 broskutza16 Buna ziua, Am cativa colegi care, desi au adus diplome de specializare (licenta in inginerie, economie etc), specializari conform postului de munca, si ... (vezi toată discuția)
Licentiata in stiinte economice Cristina Vasile Cristina Vasile Buna ziua, Va rog sa-mi raspundeti si mie la urmatoarele intrebari: 1. Ca licentiata in stiinte economice pot tine contabilitatea, inclusiv intocmirea ... (vezi toată discuția)
Angajare specialist resurse umane miha180611 miha180611 Buna zaiu, Ca sa ocupi un post de specialist resurse umane, COR 242314, trebuie sa ai spudii superioare in domeniu resurse umane? Daca ai studii superioare ... (vezi toată discuția)