Florin Cioca 
	    	Consilier juridic

Florin Cioca 
	    	Consilier juridic	    

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

....
O alta intrebare este daca firma la care trebuie sa lucrez trebuie sa imi prelungeasca contractul de munca pentru a dispune de acea indemnizatie?
Multumesc!
~ final discuție ~
 anca.d	                   

Buna ziua!
Am urmatoarea speta: o salariata, in prezent gravida, lucreaza pe o perioada determinata de un an. Contractul de munca ii expira la 31.01.2016 iar ... (vezi toată discuția)
	                    anca.d	                   

Buna ziua!
Am urmatoarea speta: o salariata, in prezent gravida, lucreaza pe o perioada determinata de un an. Contractul de munca ii expira la 31.01.2016 iar ... (vezi toată discuția)

adela_trandafir	                   

Buna ziua,
sunt insarcinata in 30 de saptamani si voi naste la sfarsitul lunii iulie 2012. La actualul angajator am CIM incheiat pe perioada detrminata de 6 ... (vezi toată discuția)
	                    adela_trandafir	                   

Buna ziua,
sunt insarcinata in 30 de saptamani si voi naste la sfarsitul lunii iulie 2012. La actualul angajator am CIM incheiat pe perioada detrminata de 6 ... (vezi toată discuția)

didi81	                   

va rog sa ma ajutati cu un raspuns!sunt insarcinata in 16 saptamani,sunt angajata cu contract de munca pe perioada determinata.am anuntat la resurse umane ... (vezi toată discuția)
	                    didi81	                   

va rog sa ma ajutati cu un raspuns!sunt insarcinata in 16 saptamani,sunt angajata cu contract de munca pe perioada determinata.am anuntat la resurse umane ... (vezi toată discuția)