avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 830 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Accize, alte taxe Data plata amenda
Discuție deschisă în Accize, alte taxe

Data plata amenda

Buna ziua!
Sunt un agent economic amendat pentru neplata rovignetei. Am achitat in termen de 48 de ore jumatate din cuantumul amenzii eronat la primaria de domiciliu ( buget local) in loc de buget de stat asa cum era mentionat in procesul verbal.
In urma solicitarii mele, primaria face transferul sumei catre bugetul de stat cu data platii, considerand-o eroare materiala.
Ulterior, in urma verificarii situatiei la ANAF am constatat ca acestia nu iau in considerare data initiala a platii, ci data transferului, fiind astfel obligat sa achit amenda integral.
Care este temeiul legal in baza caruia nu mi se ia in considerare data initiala a platii?????
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cristina Paisa , Avocat 20:30, 2 Iunie 2015
Ca nu a fost o plata legala in contul lor in termen de 48 de ore.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lamurire plata amenda vio38 vio38 Buna ziua! Sunt un agent economic amendat pentru neplata rovignetei. Am achitat in termen de 48 de ore jumatate din cuantumul amenzii eronat la primaria de ... (vezi toată discuția)
Plata amenda in 48 ore de la primirea comunicarii hotararii judecatoresti verax4me verax4me Am avut o amenda ( pt. viteza si lumini neaprinse) in valoare de 406 ron, deci 203 Ron in 48 ore. Am decis sa fac o contestatie la judecatorie , contestatie ... (vezi toată discuția)
Plata unei amenzi la jumatate din suma totala ,data de catre jandarmerie ! VictorAnonim VictorAnonim Salutare , acum o luna in urma am luat o amenda de la Jandarmerie , pentru ca am consumat alcool in fata unui bar care nu avea terasa , iesisem sa vorbesc cu ... (vezi toată discuția)