avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 576 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale EMITERE FACTURA SI CHITANTA DAR FARA PLATA
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

EMITERE FACTURA SI CHITANTA DAR FARA PLATA

Salut,am o mare nelamurire,ce pot sa fac in cazul in care am emis factura si chitanta catre X care mi-a semnat factura in rosu mi-a inapoiat-o dar "a uitat" sa-mi plateasca?
Cel mai recent răspuns: Maria Oprea , Avocat 15:15, 27 Mai 2015
chitanta emisa de dumneavoastra atesta plata datoriei, de catre persoana care trebuia sa va plateasca.
in atare conditii din pacate nu puteti face nimic, decat sa apelati la buna credinta a debitorului dvs pentru a va plati de bunavoie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Notificare de plata factura cristidas cristidas Buna ziua, Va rog ajutati-ma cu cateva informatii pentru urmatoarea situatie: Am primit astazi, prin curier si semnata de alta persoana decat mine, o ... (vezi toată discuția)
Refuz beneficiar plata factura emisa si cu scadenta depasita Nico_z Nico_z Buna ziua! Am un contract de prestari servicii intre firma la care sunt administrator si o alta firma x. Am emis facturi in baza contractului si a situatiilor ... (vezi toată discuția)
Stiu ca nu stiu nimic discover discover Buna seara tuturor , va rog mult ,daca se poate , sa ma ajutati ,asa cum s-a mai intamplat si in alte dati , cu un sfat si pentru care va multumesc foarte ... (vezi toată discuția)