avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 611 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... denuntare unilaterala contract inchiriere
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

denuntare unilaterala contract inchiriere

Poate fi denuntat unilateral un contract de inchiriere pe perioada determinata(conf. art.1276 ALIN.2 NCC), in conditiile in care nu a fost prevazuta aceasta clauza in contract?
Ultima modificare: Miercuri, 3 Iunie 2015
aleodor27, utilizator
Cel mai recent răspuns: danuta67 , utilizator 17:17, 3 Iunie 2015
~ Conținut șters la cerere ~
Art. 1825 alin. 1 din Codul civil se refera la denuntarea unilaterala facuta de locatar. Nu stiu daca sunteti locatar sau locator.
Cred ca aplicabile sunt dispozitiile art. 1321 din codul civil.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Denuntare unilaterala a contractului de locatiune incheiat pe durata determinata ancacornelia ancacornelia buna ziua, am incheiat un contract de locatiune pana in oct 2019 cu urm prevederi la capitolul Incetarea Contractului: - prin denuntare unilaterala al ... (vezi toată discuția)
Evacuare chiriasi cu contract simib101 simib101 Buna ziua, as avea nevoie de ajutor. Sunt chirias si imi platesc in fiecare luna toate cheltuielile inclusiv banii pe chirie. Acum cateva zile proprietara a ... (vezi toată discuția)
Plata chiriei specificate in contract, mai mica decat cea reala geoeric geoeric Am incheiat un contract de inchiriere cu proprietarul unui spatiu comercial pe o per de 2 ani si suma de 500 lei, dar in realitate ii dau 2000 lei. De luna ... (vezi toată discuția)