avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 711 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... respingere somatie de plata
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

respingere somatie de plata

judecatoria respinge ordonanta de plata si cheltuielile, ca neintemeiate, unui creditor care cere debitorului penalitatile de intarziere la plata conform contractului, cu drept de apel la aceeasi judecatorie, Ce actiune pot face pentru recuperarea acestor penalitati bine meritate , pentru acest debitor care nu si-a achitat datoriile la timp pentru societatea mea , am fost executat f.grav de anaf, penalitati extra, in prezent vad ca justitia da dreptate debitorului???
multumesc !!!
Cel mai recent răspuns: legalmgm , utilizator 22:00, 3 Iunie 2015
Aveti motivarea hotararii de respingere ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ordonanta de plata admisa in parte ycodryn ycodryn Buna ziua. Vin si eu cu o intrebare daca se poate. Daca in contract sunt stipulate penalizari de intarziere de ce intr-o ordonanta de plata judecatorul admite ... (vezi toată discuția)
Hotarare judecatoreasca monamour monamour Ma confrunt cu urmatoarea problema: niste rude au intampinat probleme in achitarea cotelor de intretinere pe parcursul anilor 2012-2013, drept pentru care au ... (vezi toată discuția)
Evacuare CatalinDonose CatalinDonose Buna ziua ! Am primit decizia instantei care arata cam asa : \" Tip solutie: Admite in parte cererea Solutia pe scurt: Admite în parte cererea formulată de ... (vezi toată discuția)