Conform OU 44 daca imi aduc bine aminte primesc autorizarea de la Registrul comertului...
RC nu va da nicio autorizatie, acolo ati infiintat II-ul. Sunt convins ca pe functionarul de-acolo nici nu l-a interesat de ce studii aveti in materie de afacere cod CAEN 6832. Stiu asta din cauza ca si eu am urmat aceeasi pasi, insa eu am fost nevoit sa parcurg cursul pentru calificarea in nemaipomenita mesetie de administrator de cladiri, apoi si procedura de obtinere a atestatului, desigur de la primarie.
Pentru ca nu stiu daca patronul unei II in domeniu trebuie sa fie absolvent de curs de administrator si in plus sa obtina si atestatul, va sfatuiesc sa intrebati la una dintre firmele deja functionale in acest domeniu (nu stiu daca o sa fie usoara incercarea)...
Pe de alta parte, faza cu bonitatea firmei este o alta mancare de peste, adica tre' sa ai ceva monetar in cont (majoritatea firmelor de acest gen au 200 de lei, dar cred ca acestea sunt SC sau SRL-uri - ceea ce nu mi se pare un obstacol de netrecut).
In fine, o discutie corecta la primarie ar trebui sa clarifice ceea ce doriti:
...de 4 ani discut cu ei........sa mai bine zis ma chinui sa discut....vorbasc la pereti...