Buna ziua,
Urmaresc de multi ani acest forum si am vazut ca in mare parte raspunsurile au fost foarte explicite. totusi va rog sa-mi permiteti sa va prezint o speta.
In 2011 am obtinut printr-un program POSDRU finantare pentru antreprenariatul feminine pe un plan de afaceri conceput pentru asociatiile de proprietar si in noiembrie am devenit Persoana autorizata pe unicul cod CAEN 6832.
Autorizarea am primit-o si in baza unor documente care atesta competentele profesionale si experienta.
Studii stiinte administrative - juridic si economic, Liceu de constructii civile si industrial plus experienta de 7 ani Sef serviciu administrative intrr-o institutie destul de importanta, unde am avut 9 administrator de cladiri in subordine.
totodata am desfasuraat si o activitate de voluntariat studiind fenomenul administrative din asociatiile de proprietar cu privire la modul de administrare. Nu vreau sa critic pe nimeni dar o administrare corecta asaa cum a gandit-o legiuitorul nu inseamna doar contabilitate.
Mai exista un set de acte normative in afara de L230 care reglementeeaza fformele de obtinere a unor competente profesionale de-a lungul anilor.
In principiu sunt de accord cu agajarea unui administrator atestat pentru ca am nevoie avand in vedere sistemul de administrare pe care vreau sa-l pun la punct. Intrebare.
Cum poate atestata Primaria o persoana AUTORIZATA in baza legilor in vigoare?
da, super tare.. ok
si stim cu totii de ce se procedeaza asa...o sa pregatesc un memoriu catre intstitutiile abilitate
..si ca o opinie proprie au fost asa de bine pregatiti ca au bagat asociatiile in colaps financiar...multumesc mult
Calificare
condrea narcisa
As dori sa prezint o situatie putin mai deosebita. Conform Legii 196/2018 toate persoanele fizice care doresc sa practice meseria de administrator condominiu ... (vezi toată discuția)