avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 645 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... ce fel de piese se monteaza in ca z de dauna auto
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

ce fel de piese se monteaza in ca z de dauna auto

Am avut un accident si la momentul de fata am masina in service pentru reparatii pe RCA -ul celui vinovat. Cei de la service mi-au spus ca piesele ce trebuie inlocuite nu vor fi originale, intrucat sunt prea scumpe. Mentionez ca masina este o Skoda Fabia. Intrebarea mea este daca cei de la service / asigurari sunt obligati ca in schimbul pieselor ce necesita a fi inlocuite sa monteze piese originale sau pot monta orice fel de piese si care e temeiul legal care ii obliga?
As vrea sa cunosc acest aspect inainte de a discuta cu ei .

Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: oana roxana , utilizator 23:30, 8 Iulie 2009
Am reusit sa vad cateva piese care vor fi puse pe masina mea si am avut un soc. Pe tot ce am vazut scria " Made in Taiwan " . Iar ceea ce am vazut reprezinta 80% din totalul pieselor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dauna asigurari - piese de origine Rumburak Rumburak Deschid un subiect, poate nediscutat pana acum dar sigur interesant pentru multi. Situatia urmatoare: O masina fara accident pana in prezent, cu toate ... (vezi toată discuția)
Depasire 2 masini Ellarm18 Ellarm18 Buna ziua! Acum o luna si ceva depaseam o masina care semnalizase ca opreste pe dreapta, si voind sa o depasesc si pe cea de a doua masina, aceasta nu ... (vezi toată discuția)
Pb firma de asigurare oanaa11 oanaa11 Buna ziua, Am avut ieri un accident de masina cu daune mari, vinovatul fiind asigurat la [editat]. Masina mea are 3 ani vechime si sunt primul proprietar. ... (vezi toată discuția)