buna ziua!
am si eu o intrebare. un individ are 2 concedii medicale in aceesi luna. amandoua certificate cu initial. primul concediu este de 8 zile. din acestea 5 suporta societatea. al doilea concediu este de 7 zile, din acestea 4 suporta societatea. de ce nu suporta societatea 5 zile si din al doilea concediu?
va multumesc!
ma scuzati daca v-am deranjat cu o banalitate dar nu sunt in domeniu....
22.03 - 26.03 = 5 zile concediu medical din care cum spune si D-na Davideg prima zi este duminica zi nelucratoare deci raman 4 zile suportat de unitate si
27.03 -31.03 = 5 zile concediu medical din care 28.03 si 29.03 este sambata si duminica deci raman 3 zile lucratoare care se suporta din FNUASS
Buna ziua,
ma numesc mariana si sunt din Brasov. Am nevoie mare de doua lamuriri, poate puteti sa ma ajutati...:
1. Din ce perioada a sarcinii se poate acorda condediul de risc maternal si in ce conditii?? Mentionez ca eu sunt insarcinata in 14 saptamani si 3 zile.
2. Care sunt contributiile pe care ar trebui sa le plateasca angajatorul in conditiiile in care eu intru in concediu de risc maternal si care este baza lor legala ( care sunt legile dupa care se calculeaza procentele)?
Va multumesc anticipat pentru un raspuns prompt.
Cu stima,
Mariana V.
Concediul pentru risc maternal se suporta din FNUASS si reprezinta 75% din baza de calcul stabilita conform prevederilor art. 10 din OUG 158/2005. ART. 57 Dreptul la concediul de risc maternal se acorda in conditiile prevazute de Ordonanta de urgenta a Guvernului nr. 96/2003 privind protectia maternitatii la locurile de munca, aprobata cu modificari si completari prin Legea nr. 25/2004, cu modificarile ulterioare.
ART. 58 Certificatele de concediu de risc maternal se elibereaza de medicul de familie sau medicul de specialitate obstetrica-ginecologie, cu avizul medicului de medicina muncii, pe perioade de maximum 30 de zile calendaristice, pe o durata totala de maximum 120 de zile calendaristice, in intregime sau fractionat, asiguratelor gravide, asiguratelor care au nascut recent sau care alapteaza.
Conform OG nr.96/2003 trebuie sa anuntati angajatorul cu privire la starea dvs.,in termen de 10 zile acesta anunta medicul de medicina a muncii,care va stabilii daca conditiile locului de munca prezinta riscuri asupra sarcinii si sanatatii sau nu. Daca da, angajatorul este obligat sa va ofere un alt loc de munca sau in cazul in care acesta nu este posibill aveti dreptul la concediul de risc maternal inainte de data solicitarii concediului maternal.
Concediu medical
fmovidiu
Buna ziua,intebarea mea este,la concediul medical acordat sa spunem din 18.09.2015 pana in data de 30.09.2015,13 zile,se platesc doar 9 zile ???sambata si ... (vezi toată discuția)