avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 374 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Adeverinta grupa II de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Adeverinta grupa II de munca

Buna ziua,

Un prieten de familie, a lucrat intre 1975 - 2007 la o intreprindere care s-a desfiintat. Toate datele fabricii au fost preluate de o arhiva (un srl) din alt oras. Persoana mentionata vrea sa obtina o adeverinta cu grupa a II-a de munca spre a-i servi la pensionare. In acest sens, a contactat firma de arhivare, care i-a cerut foarte multe detalii, pe langa copie carte de munca si buletin.

De unde poate sa obtina toate informatiile legate de stagiile de cotizare la asigurarile sociale: spor de vechime, alte sporuri, venituri brute, salarii tarifare (in afara carnetului de munca) pentru a le trimite firmei de arhivare in scopul obtinerii adeverintei pt grupa II de munca? De la ce institutie/institutii publica/publice?
Mentionez ca Agentia de somaj i-a dat o adeverinta cu perioada cand a obtinut somaj si i-ar trebui cotizatiile stagiilor de plata.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:47, 17 Iunie 2015
Detinatorii de arhiva pot elibera astfel de adeverinte contra cost.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adeverinta vechime in munca Adi20000 Adi20000 buna ziua, am mare nevoie de adeverinte de vechime in munca pentru anii lucrati. firmele nu mai exista in prezent. itm-ul nu are in sistem nimic. contract ... (vezi toată discuția)
Adeverinta pentru dosar pensionare rdavid rdavid Buna ziua, Cum sau de la ce institutie pot obtine o adeverinta care sa confirme faptul ca am fost angajat cu carte de munca la o unitate (Cooperativa ... (vezi toată discuția)
Recuperare carte de munca , buna ziua , prietenul meu a lucrat in peroada anilor 1978-1991 ... dannymoga dannymoga Buna ziua , prietenul meu a lucrat in peroada anilor 1978-1991 la Intreprinderea de utilaj greu constructii presurtat IUGC , incearca sa recupereze cartea de ... (vezi toată discuția)