cyan 
	    	Moderator

cyan 
	    	Moderator	    

cyan, moderator
 cyan, moderator 	
			~ final discuție ~
 r0bertC	                   

Salutare,
Care este termenul maxim al suspendarii permisului auto in situatia prezentata mai jos:
Pentru depasirea vitezei din localitate cu dublul ei, ... (vezi toată discuția)
	                    r0bertC	                   

Salutare,
Care este termenul maxim al suspendarii permisului auto in situatia prezentata mai jos:
Pentru depasirea vitezei din localitate cu dublul ei, ... (vezi toată discuția)

ContSters265345	                   

Azi m-a prins radarul in localitate cu 105 km/h, am categoriile BE CE, categoria B o am din aprilie 2012.  Am luat 10 puncte amenda si retinerea permisului de ... (vezi toată discuția)
	                    ContSters265345	                   

Azi m-a prins radarul in localitate cu 105 km/h, am categoriile BE CE, categoria B o am din aprilie 2012.  Am luat 10 puncte amenda si retinerea permisului de ... (vezi toată discuția)

Dragos9345	                   

Am obtinut permisul de conducere in iulie iar in martie mi-a fost suspendat pentru viteza de 208km/h pe autostrada pentru o perioada de 90 de zile. Stiu ca nu ... (vezi toată discuția)
	                    Dragos9345	                   

Am obtinut permisul de conducere in iulie iar in martie mi-a fost suspendat pentru viteza de 208km/h pe autostrada pentru o perioada de 90 de zile. Stiu ca nu ... (vezi toată discuția)